The Movie Database Support

I am having trouble changing my rating for a specific entries. Is there a reason why I can't change a rating (whether for good or ill)? I can do what looks like a rerating & look back at the newer rating & it still says what the original rating was (10, 8, etc.) even though the 'stars' indicate something different. Any help would be greatly appreciated.

4 replies (on page 1 of 1)

Jump to last post

I've every now and then (not very frequently) experienced that issue. Typically if you'll just switch to a different TMDb page (for example to that movie's or show's Discussions area) briefly, then return to the Overview page and try the ratings thing again, it'll then cooperate. Other times, if that "trick" hasn't worked, you may want to try momentarily fully logging out of TMDb, then back in, then trying again. So I think it's kinda a matter of the ratings thing perhaps needing to reset.

@genplant29 said:

I've every now and then (not very frequently) experienced that issue. Typically if you'll just switch to a different TMDb page (for example to that movie's or show's Discussions area) briefly, then return to the Overview page and try the ratings thing again, it'll then cooperate. Other times, if that "trick" hasn't worked, you may want to try momentarily fully logging out of TMDb, then back in, then trying again. So I think it's kinda a matter of the ratings thing perhaps needing to reset.

Funny though, you know when you enter a rating the 'green' popup comes up to say 'success, your rating has been saved', well the ones I am referring to, that doesn't happen.

Does it continue doing like that if you switch to elsewhere on TMDb for a bit, then return (though not via back-arrowing) to the movie's/show's Overview page, and again try changing your rating?

@genplant29 said:

Does it continue doing like that if you switch to elsewhere on TMDb for a bit, then return (though not via back-arrowing) to the movie's/show's Overview page, and again try changing your rating?

Sorry I didn't get back to you. It must have been a glitch, things seem fine for now.