Translations 35

Arabic (ar-SA)

الموسم 3

Bosnian (bs-BS)

Season 3

Bulgarian (bg-BG)

Сезон 3

Chinese (zh-CN)

第 3 季

Chinese (zh-TW)

第 3 季

Croatian (hr-HR)

Season 3

Czech (cs-CZ)

3. sezóna

Danish (da-DK)

Season 3

Dutch; Flemish (nl-NL)

Seizoen 3

English (en-US)

Season 3

In the Season 2 finale, House suffered multiple gunshot wounds inflicted by a former patient's husband determined to carry out retribution for House's treatment of his wife's case. In a shocking surprise to his co-workers, House comes through the ordeal with a slightly new perspective on his treatment of patients — but will it affect how he makes medical decisions? And will it last?

Finnish (fi-FI)

Kausi 3

French (fr-CA)

Saison 3

French (fr-FR)

Saison 3

House a survécu à la tentative de meurtre, et après avoir passé quelques jours dans un coma sous kétamine, il ne sent plus la douleur dans sa jambe. Mais les effets se dissipent et House est contraint de reprendre sa canne.

Lors d'une consultation, il doit traiter Michael Tritter, un policier qui prend très mal le comportement de House et commence alors à le harceler mais aussi toute l'équipe et même Wilson, jusqu'à forcer House à entrer en cure de désintoxication et le mettre en prison pour détention de drogue. Il faudra que Cuddy se parjure et obtienne le non-lieu pour que Tritter se résigne à laisser House.

House ne change pas pour autant : il reprend de la Vicodin et va encore plus loin dans ses initiatives. Toutefois, l'équipe commence à de moins en moins supporter ses actes, surtout Foreman, qui choisit de démissionner. Cameron et Chase, qui ont eu une liaison physique, commencent à s'interroger sur leurs sentiments. Alors que Foreman est sur le point de partir, House renvoie Chase et Cameron démissionne. House se retrouve donc seul dans son service de diagnostic.

German (de-DE)

Staffel 3

Greek (el-GR)

3ος κύκλος

Hebrew (he-IL)

עונה 3

בכל פרק נחשפים הניסיונות האנליטיים והווכחניים של האוס וצוותו לאבחן את החולה. פעמים רבות החולה מאובחן לא נכון - ומקבל תרופות שגורמות לסיבוכים נוספים.

Hungarian (hu-HU)

3. évad

Doktor House harmadik évadának első része úgy indul, hogy House futva, izzadtan érkezik munkába. Mint kiderül, műtét közben blokkolták House fájdalomküszöbét, emiatt nem érez még egy ideig fájdalmat a lábában sem. Ezt ki is használja, mindenhova futva közlekedik, amíg teheti, de néhány részen belül, amint kezd visszajönni a fájdalomérzete, vissza kell térnie a bot használatához, és újra bicegve fog járni. Az évad első részében csak lazán függnek össze a részek, minden részben egy páciens, akinek az életéért küzdenek, mígnem az egyik részben fel nem tűnik az egyik vizsgálóban egy beteg, akit House a tőle megszokott stílusban kezel (vagyis lekezel). Erről a betegről később kiderül, hogy az a rendőrnyomozó, aki megállítja igazoltatni, amikor House gyorsan hajt motorjával. Az igazoltatásnál azonban gyanút fog a nyomozó, és beviszi House-t a rendőrségre, vérmintát vetet tőle. House szervezetében nagy mennyiségű fájdalomcsillapítót találnak, a Vicodin gyógyszer pedig tudatmódosító, és csak külön orvos írhat fel ilyet, egy betegnek meglehetősen kis mennyiségben. Ezzel kapcsolatban Tritter nyomozó vizsgálódni kezd, és minden eszközt bevet annak érdekében, hogy House-t hosszú időre rács mögé dugja. House kollégái munkáját is ellehetetleníti, azért, hogy terhelő vallomást tegyenek. A vád: gyógyszerrel való visszaélés. Már majdnem úgy néz ki, hogy House börtönbe kerül, de a tárgyaláson Cuddy egy kis hazugsággal eléri, hogy ejtsék a vádat House ellen. Innentől a történet egy fordulóponthoz érkezik, mert Wilson és Cuddy megpróbálják leszoktatni a Vicodinról, ami nem sikerül, mivel House még a elvonón is használja. Foreman egy műhibát követ el, és ezzel megöl egy nőt (sugárkezeli a fertőzést). Innentől (19. rész) az események Foreman felmondása körül forognak, majd az utolsó epizódban (Foreman utolsó napjai) House kirúgja Chase-t. Foreman elmegy, és a rész legvégén Cameron felmond.(„Ideje változni.”)

Italian (it-IT)

Stagione 3

Japanese (ja-JP)

シーズン3

Korean (ko-KR)

시즌 3

Latvian (lv-LV)

Season 3

Lithuanian (lt-LT)

Sezonas 3

Norwegian (no-NO)

Sesong 3

Polish (pl-PL)

Sezon 3

Portuguese (pt-BR)

3ª Temporada

Portuguese (pt-PT)

Temporada 3

Romanian (ro-RO)

Sezonul 3

Russian (ru-RU)

Сезон 3

Serbian (sr-RS)

Сезона 3

Slovak (sk-SK)

Séria 3

Spanish; Castilian (es-ES)

Temporada 3

El dos veces ganador del globo de oro y nominado al Emmy, Hugh Laurie, está de vuelta con los 24 absorbentes episodios de la tercera temporada. El Dr. Gregory House (Laurie) sigue con su peculiar e incisivo tacto a la hora de tratar a sus pacientes, pero con el talento que posee para resolver los casos más misteriosos, ha logrado ganarse el respeto de su equipo. En esta provocadora y a la vez convincente temporada, los impredecibles casos de Houese, que van desde bacterias asesinas a secretos mortales, aumentan la presión entre los compañeros poniendo incluso en riesgo su salud.

Spanish; Castilian (es-MX)

Temporada 3

Swedish (sv-SE)

Säsong 3

Turkish (tr-TR)

Sezon 3

Ukrainian (uk-UA)

Сезон 3

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Can't find a movie or TV show? Login to create it.

Global

s focus the search bar
p open profile menu
esc close an open window
? open keyboard shortcut window

On media pages

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(right arrow) go to next season
(left arrow) go to previous season

On TV episode pages

(right arrow) go to next episode
(left arrow) go to previous episode

On all image pages

a open add image window

On all edit pages

t open translation selector
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l go to last reply
ctrl+ enter submit your message
(right arrow) next page
(left arrow) previous page