The Movie Database Support

When I add the year in the url in order to do a more specific search it seems I am not getting any result back, please check the following example

https://api.themoviedb.org/3/search/movie?api_key=xxxx&language=en&query=Cars&page=1&include_adult=false&year=2006 (I get no results even though the year of the movie is indeed 2006)

https://api.themoviedb.org/3/search/movie?api_key=xxxx&language=en&query=Cars&page=1&include_adult=false (I get results)

5 replies (on page 1 of 1)

Jump to last post

Hi,

I have a simillar issue, take a look at this post maybe it can help

https://www.themoviedb.org/talk/5d555890e8131d3e33897db5

primary_release_year also doesn't seem to do filtering on the results

Yup, this will be restored this morning. I didn't have time to get it added in yesterday's impromptu rebuild.

Awesome , thanks a lot

Both year fields have been restored.

Thanks.

Can't find a movie or TV show? Login to create it.

Global

s focus the search bar
p open profile menu
esc close an open window
? open keyboard shortcut window

On media pages

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(right arrow) go to next season
(left arrow) go to previous season

On TV episode pages

(right arrow) go to next episode
(left arrow) go to previous episode

On all image pages

a open add image window

On all edit pages

t open translation selector
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l go to last reply
ctrl+ enter submit your message
(right arrow) next page
(left arrow) previous page

Want to rate or add this item to a list?

Login