Translations 9

Bulgarian (bg-BG)

Вашингтон, окръг Колумбия

Czech (cs-CZ)

English (en-US)

The District

The District is a television police drama which aired on CBS from October 7, 2000 to May 1, 2004. The show followed the work and personal life of the chief of Washington, D.C.'s Police Department.

French (fr-FR)

Washington Police

Malgré trente organismes qui appliquent la loi, l'insécurité et la criminalité ont contaminé Washington. L'arrivée de l'incorruptible Jack Mannion a amélioré la situation, mais il y a encore beaucoup de boulot à faire! Le chef de police est confronté, entre autres, à la réticence, à la corruption et à la paresse de certains policiers en place. Ses méthodes efficaces, mais déstabilisantes, viendront-elles à bout de la violence urbaine ?

German (de-DE)

The District – Einsatz in Washington

Hebrew (he-IL)

המחוז

למרות שיש לה מעל 30 סוכנויות אכיפת חוק, לוושינגטון הבירה עדיין שיעור הפשע הגבוה ביורת בארה"ב. כשפוליטיקה ואדישות משתנים חשובים בזה, העיר מעסיקה את מפקד המשטרה בניוארק ג'ק מאניון, שטוען שהוא יכול להוריד את שיעור הפשע בעיר למחצית.

Hungarian (hu-HU)

A körzet

Jack Maple (Jack Mannion) egész életét a bűn üldözésére tette fel. Önfeláldozó munkájának köszönhetően 50%-kal csökkent a bűnesetek száma New Jersey körzetében. Társa és partnere lett a munkában Joe Noland, járőr. Közös céljuk, hogy a bűntetteket az emberek csak a múltból és hallomásból ismerjék majd. Sok addig még a munka és egyedül nem is győzik. Melléjük szegődik Ella, akinek nagy szerepe van abban, hogy a rendőrségi visszaéléseket leleplezzék. A csoportnak tagja lesz Temple Page, egy fiatal detektív is, aki nem riad vissza a legveszélyesebb környékek felderítésétől sem. Kevin Debreno beszáll, hogy segítsen nekik és rendőrségi munkája során még az előírások megszegésétől sem riad vissza, amikor a bűnösök felderítéséről van szó. Mannion és csapata elszántan törekszenek arra, hogy megtisztítsák a körzetet és biztonságos helyet teremtsenek a benne élők számára.

Romanian (ro-RO)

Districtul

Russian (ru-RU)

Восточный парк

Полицейские Вашингтона раскрывают преступления, совершенные в американской столице, и борются с коррупцией среди влиятельных чиновников.

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Can't find a movie or TV show? Login to create it.

Global

s focus the search bar
p open profile menu
esc close an open window
? open keyboard shortcut window

On media pages

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(right arrow) go to next season
(left arrow) go to previous season

On TV episode pages

(right arrow) go to next episode
(left arrow) go to previous episode

On all image pages

a open add image window

On all edit pages

t open translation selector
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l go to last reply
ctrl+ enter submit your message
(right arrow) next page
(left arrow) previous page

Want to rate or add this item to a list?

Login