Translations 3

English (en-US)

Joe Manganiello is an American actor. He played Flash Thompson in the Spider-Man film series, and had recurring roles on How I Met Your Mother and One Tree Hill as well as True Blood.

German (de-DE)

Hungarian (hu-HU)

Joe Manganiello 1976. december 28-án született a Pennsylvania állambeli Pittsburgh-ben, Joseph Michael Manganiello néven. 1995-ben érettségizett a pittburgi Mt. Lebanon High School-ban, ahol válogatott játékos volt fociból, kosárlabdából és röplabdából is. 'Jud' szerepét játszotta az iskolai Oklahoma! elõadáson, a Mt. Lebanon High School-ban, amikor végzõs volt. Carnegie Mellon University-n diplomázott dráma szakon. Joe karrierje 1999-ben vette kezdetét, amikor szerepet kapott egy rövidfilmben, majd ezt követően egy kisebb szerepben tűnt fel a Pókember című filmben, ahol Flash Thompson megformálója volt, ezt követően több sorozatban is feltűnt karrierje kezdetén. 2006-ban kapott egy vendégszerepet a Helyszínelők című sorozatban, majd végül a Las Vegasban is feltűnt egy epizód erejéig. 2007-ben visszatért a Pókember című film harmadik részében, ahol ismét Flash Thopmson bőrébe bújt. 4 epizód erejéig vendéskedett a Vészhelyzet című sorozatban, 2007-ben, majd 64 epizódon keresztül alakította Solomon Cortez szerepét az American Heiress, ez volt élete első főszerepe. 2008-ban Brian Austin Green és Kayla Ewell oldalán alakította Matt Cooper-t az Impact Point című filmben. Feltűnt a Miami helyszínelők, a Médium és a New York-i helyszínelők című sorozatokban is. 2008 és 2010 között ő alakította Owen Morello szerepét a Tuti gimi című szériában, ezt követően feltűnt a Két pasi meg egy kicsi, A nagy svindli és a 100 Question című sorozatokban. 2010-ben Jaime Pressly és Lindsay Sloane oldalán volt látható a Livin’ on a Prayer című tévéfilmben. 2006 és 2012 között töbször is visszatérő vendég volt az Így jártam anyátokkal című szériában, ahol Brad Morris megformálója volt. 2012-ben Cameron Diaz és Jennifer Lopez oldalán volt látható a Várandosok – Az a bizonyos kilenc hónap című filmben és ugyanebben az évben feltűnt Channing Tatum, Alex Pettyfer és Matthew McConaughey oldalán a Magic Mike című vígjáték-drámában.

A hírnévet számára viszont a True Blood című sorozat hozta meg. 2010-ben csatlakozot a stábhoz, és megkapta a farkasember, Alcide Herveaux szerepét. A széria hét évadot élt meg, és 2014-ben búcsúzott a rajongóktól. 2014-ben szerepet kapott a Sabotage című filmben Arnold Schwarzenegger és Sam Worthington oldalán, ahol Grinder karakterét keltette életre. 2015-ben kerül bemutatásra a Tumbledown című romantikus vígjáték, amiben Jason Sudeikis és Rebecca Hall oldalán kelti életre Curtis karakterét. Ugyancsak 2015-ben került a vásznakra a Knight of Cups ahol Christian Bale, Cate Blanchett, Natalie Portman és Wes Bentley oldalán kapott szerepet. 2015-ben a Magic Mike második része is bemutatásra került, amiben ismét Big Dick Richie szerepében láthattuk.

A Shoplifters of the World című filmben ő kelti majd életre Full Metal Mickey szerepét Will Poulter és Jeremy Allen White oldalán. Az alkotás majd 2017-ben került a vásznakra, akárcsak a Smurfs: The Lost Village amiben Hefty-nek kölcsönzi a hangját. Később a Drunk Parents-ben láthatjuk majd Salma Hayek oldalán. Szerepet kapott még a The Batman és a Stano című filmekben, előzőben Deathstroke, utóbbiban pedig Bobby Stano szerepében láthatjuk.

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Can't find a movie or TV show? Login to create it.

Global

s focus the search bar
p open profile menu
esc close an open window
? open keyboard shortcut window

On media pages

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(right arrow) go to next season
(left arrow) go to previous season

On TV episode pages

(right arrow) go to next episode
(left arrow) go to previous episode

On all image pages

a open add image window

On all edit pages

t open translation selector
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l go to last reply
ctrl+ enter submit your message
(right arrow) next page
(left arrow) previous page